The Saba Islander

by Will Johnson

Saba Winners of the “Oranje Fonds Kroonappels”

campagnebeeld

The Oranje Fonds supports social initiatives in the Kingdom of the Netherlands, by funding money, sharing knowledge and contacts.

The Prince of Orange Willem Alexander, and Princess Máxima are very active in this initiative and have been the patron and patroness of the fund from the very beginning. Besides the annual presentation of the ‘Appeltjes van Oranje’, they regularly visit noteworthy initiatives that are supported by the fund. Their last visit to Saba was in November 2010.

We recently received the following communication:

Geachte heer Will Johnson,

Na een spannend stemweekend is bekend welke organisaties doorgaan naar de volgende ronde van de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Wij hebben deze organisaties inmiddels op de hoogte gebracht, maar we kunnen ons voorstellen dat u ook benieuwd bent!

De winnaars in Saba zijn:

Jeugd
Saba After School Care Program van Saba Girls and Boys Sports Society info
Buurt
The Organoponics Farm van Foundation Social Workplace Saba info
Helpende hand
In deze categorie zijn geen voordrachten geweest.

Er volgen nu twee stemrondes waarbij winnende organisaties en deskundigen hun stem uitbrengen. Uiteindelijk zijn er drie winnaars, zij worden op 18 april bekend gemaakt. De winnaars ontvangen uit handen van de nieuwe Koning en Koningin een Appeltje van Oranje én een geldbedrag van €50.000,=.

We willen u hartelijk danken voor uw deelname aan onze zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Door uw kennis en voorkeur kunnen we ons beschermpaar de weg wijzen naar de mooiste, beste en succesvolste sociale initiatieven in het Koninkrijk!

Helpt u het Oranje Fonds om sociale initiatieven in het Koninkrijk der Nederlanden te ondersteunen? Hierdoor is er minder eenzaamheid en voelen meer mensen zich hier thuis. Word Vriend van het Oranje Fonds. Elke gift besteden we voor 100% aan onze doelstelling. Alvast veel dank voor uw steun!

Met vriendelijke groeten,

Ronald van der Giessen
directeur Oranje Fonds

Oranje Fonds (SM)

Single Post Navigation

Comments are closed.

%d bloggers like this: