The Saba Islander

by Will Johnson

Saba in the sixty finalists for the Oranje Fonds Kroonappels

We just received this official communication …

==>

Geachte heer Will Johnson ,

U heeft ons gevraagd om u op de hoogte te houden van het verloop van de Zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Inmiddels zijn de 60 finalisten bekend, u vindt hen op http://oranjefonds.us4.list-manage.com/track/click?u=ecf138cd239afffc885995cd2&id=075a54daa6&e=7dc9efaf00. Uit iedere provincie zijn er tenminste drie finalisten, kijk dus snel of dit organisaties zijn die u kent of die misschien wel uw favoriet waren.

Op 18 april strijden de finalisten tegen elkaar, aan het eind van de dag zijn de drie winnaars bekend. We sturen u op 19 april een mail met de uitslag. Indien u wilt kunt de actie ook verder volgen via Twitter of via Facebook.

Mocht u meer willen weten over wat het Oranje Fonds nog meer bij u in de buurt ondersteunt, kijkt u dan eens op http://oranjefonds.us4.list-manage1.com/track/click?u=ecf138cd239afffc885995cd2&id=49141a9a62&e=7dc9efaf00. Via een zoekfunctie ziet u dan precies wat we steunden in uw provincie. Dank voor uw interesse in de Oranje Fonds Kroonappels en op 19 april hoort u meer van ons.

Met vriendelijke groeten,

Ronald van der Giessen
directeur Oranje Fonds

Oranje Fonds (SM)

Single Post Navigation

Comments are closed.

%d bloggers like this: